Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Internet

Ce a Făcut Furori pe Google în 2023? Explorează Cautările Cele Mai Ardente ale Anului

Toba mare, vă rog! Google a dezvăluit mult așteptatul său „An în Căutare” pentru 2023, oferindu-ne o privire în curiozitatea colectivă a utilizatorilor de internet din întreaga lume.

De la conflictul în curs dintre Israel și Hamas până la implozia dramatică a unui submersibil destinat Titanicului, datele globale ale Google reflectă tendințele de știri de top ale anului. Cutremurele tragice din Turcia și Siria în februarie au captat, de asemenea, atenția lumii.

În ceea ce privește oamenii, Damar Hamlin, jucător de siguranță la Buffalo Bills în NFL, a furat lumina reflectoarelor ca individul cel mai căutat în căutări în acest an. Povestea sa incredibilă de revenire după un stop cardiac aproape fatal pe teren în ianuarie a resonat în rândul multora. Actorul Jeremy Renner, supraviețuind unui grav accident cu un plug de zăpadă la începutul anului, l-a urmat îndeaproape. Matthew Perry și Tina Turner, decedați, au condus căutările pentru personalități notabile care au trecut în neființă.

Căutările de divertisment au fost dominate de „Barbie”, asigurându-și primul loc în filme. Copilotul Barbenheimer „Oppenheimer” și thrillerul indian „Jawan” au făcut și ele valuri. Pentru televiziune, „The Last of Us”, „Wednesday” și „Ginny and Georgia” au cucerit primele trei locuri în emisiunile cu tendințe din 2023.

Peisajul muzical al Google a fost condus de piesa „アイドル (Idol)” a lui Yoasobi, iar următoarele poziții au fost ocupate de „Try That In A Small Town” a lui Jason Aldean și „Bzrp Music Sessions, Vol. 53” a lui Shakira și Bizarrap.

Dar asta nu este tot – Bibimbap a reclamat tronul ca rețetă cu cea mai mare tendință, Inter Miami CF cu Lionel Messi a atras atenția în tendințele echipelor sportive, iar în SUA, întrebările despre costul ridicat al ouălor, biletelor pentru Taylor Swift și sticlelor de sriracha i-au nedumerit pe mulți. În plus, „rizz”, cuvântul anului al Oxford, a fost un favorit pentru căutările tendințelor de definiții ale argoului.

Pentru mai multe informații, inclusiv liste specifice țărilor și tendințe din anii trecuți, accesează arhiva „Anului în Căutare” de la Google. Compania spune că a colectat rezultatele căutărilor sale pentru 2023 de la 1 ianuarie până la 27 noiembrie.

Google nu este singurul care publică date anuale în timp ce se încheie 2023 – și de la căutări în dicționare până la fluxuri muzicale, șansele sunt că ai văzut, probabil, și alte liste care recapitulează activitatea online din acest an. Săptămâna trecută, de exemplu, Wikipedia a lansat lista sa de sfârșit de an a celor mai vizionate intrări, cu articolul său despre ChatGPT în frunte.

Pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a motorului de căutare, Google a lansat, de asemenea, datele de căutare de top „din toate timpurile” în diverse categorii specifice. Din 2004 (când datele de tendințe ale companiei au devenit disponibile la nivel global), cel mai căutat câștigător al Grammy-urilor de toate timpurile a fost Beyoncé, spre exemplu, în timp ce marele fotbalist portughez Cristiano Ronaldo este cel mai căutat atlet, iar distribuția celui mai căutat film sau serial TV este „Harry Potter”.

Source
kutv.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button