Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Internet

PROCURORUL GENERAL HENRY ÎNSEALĂ O VICTORIE MARE: ACORD DE 20 DE MILIOANE DE DOLARI ÎN REZOLVAREA MONOPOLULUI DIN GOOGLE PLAY STORE

HARRISBURG — Alăturându-se altor 52 de procurori generali, Michelle Henry, procurorul general al statului Pennsylvania, a încheiat un acord de 700 de milioane de dolari cu Google. Gigantul tehnologic a fost acuzat de practici anticoncurențiale în Google Play Store, iar Pennsylvania încasează o sumă frumușică de 20,58 de milioane de dolari pentru consumatorii care au făcut cumpărături pe platformă între august 2016 și septembrie 2023. Și asta nu e tot – biroul procurorului general adaugă încă 10.000 de dolari la fondul de victorie pentru taxele și costurile de litigiu.

Lawsuit-ul l-a acuzat pe Google, prin intermediul Play Store, că a monopolizat piața distribuției de aplicații și procesării plăților în aplicații pe dispozitivele Android. Gigantul tech a jucat dur, blocând alte magazine de aplicații să se apropie de dispozitivele Android și făcând o misiune din a împiedica consumatorii să descarce aplicații în afara Play Store.

Procurorul general Henry a declarat: „Google a jucat repede și tare, excludând competitorii și îndrumând consumatorii spre magazinul său de aplicații și procesarea plăților, fără ca aceștia să știe că existau și alte opțiuni. Acest acord atrage atenția asupra practicilor care au inflaț prețurile și au sufocat concurența, afectând consumatorii.”

Vestea bună pentru consumatorii eligibili – nicio hârtie necesară! Fie că preferați PayPal, Venmo, un cec sau transfer ACH, plățile automate vin spre voi. Google va dezvălui informații despre consumatorii eligibili unui administrator ales de procurorii generali ai statelor, care va comunica direct prin e-mail și prin media digitală.

Dar așteptați, mai este ceva! Google are o listă lungă de reforme de făcut, de la oferirea libertății sistemelor de facturare pentru dezvoltatori la reducerea prețurilor aplicațiilor pentru utilizatorii de facturare alternativă. Acordul dictează chiar că Google să deschidă ușile pentru aplicații terțe pe telefoanele Android, schimbând regulile jocului pentru cel puțin șapte ani.

Războinicii legali din spatele acestui război au fost procurorii generali din Carolina de Nord, Utah, Tennessee, New York și California. Procurorul General Henry a mobilizat trupele din toate celelalte state, Districtul Columbia și teritoriile Puerto Rico și Insulele Virgine.

Imperiul aplicațiilor se transformă, iar procurorul general din Pennsylvania conduce atacul! Stați pe frecvență pentru actualizări pe măsură ce peisajul tehnologic se transformă.

Source
attorneygeneral.gov

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button