Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Internet

Texani Încasează: Peste 600 de Clienți Vor Primii Rambursări de la Furnizorul de Internet din New York

Steaua Solitară a obținut o victorie în fața procurorului general al Texasului, Ken Paxton, care a reușit să dea peste cap furnizorul de internet din New York, CSC Holdings LLC., care operează sub numele de Altice USA Inc. Acum, aceștia trebuie să plătească o sumă frumușică de 350.000 de dolari către Texas, conform unui comunicat de presă al biroului lui Paxton.

Dar asta nu e tot – compania a acceptat și o asigurare de conformitate voluntară, promițând să furnizeze serviciile promovate în reclamele sale și să ofere suport constant clienților din Texas. Cireașa de pe tort? O sumă impresionantă de 47.636,18 dolari în credite o singură dată este destinată celor 603 de clienți, așa cum sunt enumerați în foaia de calcul intrigant intitulată „TX Complaint Spreadsheet.”

CSC Holdings, cunoscută anterior sub numele de Suddenlink Communications până la rebrandingul din 2022 la Optimum, avea o prezență semnificativă, deservind peste 100 de zone de servicii în stat. Din 2016, clienții nemulțumiți și-au exprimat nemulțumirile cu privire la promoții și tactici de vânzare înșelătoare, viteze scăzute ale internetului, întreruperi frecvente, servicii mediocre pentru clienți și practici de facturare dubioase.

Texas, pregătește-te să încasezi acele credite – este sezonul rambursărilor, iar acest furnizor de internet își plătește datoriile pentru greșelile trecute!

Source
mysanantonio.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button