Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Technology

Noi Reglementări Fiscale Lovește Afacerile Care Folosesc Procesoare de Plăți precum Venmo

RENO, Nev. (KOLO) – Vă mai amintiți de acel cec de stimulare de 1.400 de dolari în 2021? Ei bine, există mai mult în spatele poveștii! Președintele Biden a semnat nu doar pentru bani în buzunar, mai ales când vine vorba de afacerile care folosesc procesoare de plăți.

Bruce MacKinnon, șeful de la Jackson Hewitt, spune totul: „IRS și Congresul au vrut să-și îmbunătățească jocul în urmărirea plăților, dincolo de W2-uri și 1099-uri.”

Să trecem direct la subiect: dacă afacerea dvs. a avut de-a face cu 20.000 de dolari sau mai mult prin intermediul Venmo sau altor procesoare, veți primi un formular 1099K. Acum, să sărim în viitor până în 2024 – IRS reduce pragul la 5.000 de dolari pentru același raport.

De ce toată agitația? MacKinnon explică: „Este o schimbare de joc atât pentru IRS, cât și pentru proprietarii de mici afaceri. Este ca și cum ai da refresh la totalul tranzacțiilor economiei, facilitând viața antreprenorilor solo să-și echilibreze cărțile la momentul plății impozitelor.”

Dar așteptați, responsabilitatea raportării cade asupra voastră, maeștri ai afacerilor! Chiar dacă ați obținut modestul 5,00 dolari pentru bunurile sau serviciile voastre, este timpul să notați.

Aici este momentul de cotitură: IRS s-a răzgândit de două ori cu privire la momentul când aceste noi reguli intră în vigoare. Toba mare, vă rog! Este programat pentru sezonul fiscal 2025, depus odată cu impozitele din 2024.

Sfatul lui MacKinnon pentru marii afaceri? Luați o copie tipărită a tranzacțiilor procesorului de plăți pentru impozitele anului viitor. Este ca și cum ați potrivi piesele unui puzzle – plățile voastre, numerele procesorului – toate în sincronie.

Rămâneți informați, rămâneți pricepuți la impozite! Copyright 2023 KOLO. Toate drepturile rezervate.

Source
www.kolotv.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button