Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Technology

Actualizare stabilă Oxygen OS 14 sosește la OnePlus 10T și 11R: Iată ce aduce nou

OnePlus nu își lasă modelele mai vechi în uitare, chiar și cu OnePlus 12 apropiindu-se. Actualizarea Oxygen OS 14, bazată pe Android 14, își face acum drum către OnePlus 10T și 11R.

Raportele confirmă faptul că actualizarea este disponibilă pentru OnePlus 10T și 11R, inițial ajungând la utilizatorii din India, cu o disponibilitate mai largă așteptată în curând.

Pentru utilizatorii dornici din UE și India, obținerea actualizării este la doar un pas – activați opțiunea de actualizare locală în setările pentru dezvoltatori și gata! Utilizatorii din America de Nord, însă, trebuie să facă un pas suplimentar cu Local Update APK înainte de a descărca. Amintiți-vă, actualizarea este specifică regiunii dvs., deci răbdarea este cheia dacă încă nu este disponibilă pentru dvs.

OnePlus 10T
OnePlus 10T

Pentru OnePlus 10T, actualizarea OxygenOS 14 aduce o serie de îmbunătățiri, de la inovatorul Fluid Cloud pentru priviri rapide la informații, până la Designul Aquamorphic rafinat și stabilitatea sistemului îmbunătățită.

OnePlus 11R, pe de altă parte, nu numai că primește actualizarea OxygenOS 14, ci primește și un impuls în securitatea sistemului, îmbunătățiri de performanță și remedieri pentru diverse probleme, inclusiv fundaluri care stutterează și ecran care clipesc.

Cu securitate adăugată, performanță mai fluentă și câteva caracteristici noi ingenioase, utilizatorii OnePlus au multe de așteptat de la această actualizare.

Source
www.androidauthority.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button