Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Technology

ASUS ROG Phone 8 și 8 Pro: Informații Dezvăluite cu Privire la Specificațiile Complete și Altele

În domeniul tehnologiei de gaming, șoaptele și speculațiile în jurul mult-așteptatului ASUS ROG Phone 8 au atins punctul culminant. Scurgerile recente, împreună cu confirmările de la gigantul tehnologic însuși, conturează o imagine tentantă a ceea ce urmează. Ultima revelație vine sub forma unui leak incitant, oferindu-ne o privire exclusivă asupra specificațiilor complete și a altor detalii pentru ASUS ROG Phone 8 și varianta sa Pro.

Prietenii noștri de la Windows Report au reușit să obțină randări, specificații detaliate și o privire în avanpremieră asupra accesoriilor care însoțesc următoarea adiție ASUS la linia ROG Phone. Țineți bine controllerele de gaming; suntem pe cale să începem o călătorie a descoperirilor.

Scurgerea de informații despre ASUS ROG Phone 8 și 8 Pro dezvăluie specificațiile complete și multe altele
Scurgerea de informații despre ASUS ROG Phone 8 și 8 Pro dezvăluie specificațiile complete și multe altele

Leak-ul sugerează posibila înlocuire a modelului Ultimate cu o variantă Pro. Privirile inițiale asupra randărilor sugerează o schimbare subtilă de design, cea mai notabilă diferență fiind plasarea liniei care separă culorile cu două tonuri pe spate. ASUS, cunoscut pentru design-urile constante ale telefoanelor de gaming, ar putea să aducă o noutate pentru a face această ediție mai atrăgătoare pentru utilizatorul de zi cu zi. În ciuda păstrării logo-ului iconic RGB, atât modelul de bază, cât și cel Pro par să adopte o estetică puțin mai discretă. În mod remarcabil, modelul Pro pare să-și ia adio de la ecranul distinctiv de pe spate al modelului Ultimate, iar proeminența camerei a suferit o redesenare, trecând de la o formă rectangulară la ceva mai pătrățos.

Opțiunile de culoare ar putea, de asemenea, să joace un rol în personalizarea experienței tale de gaming, cu modelul de bază oferind nuanțe de gri sau negru, în timp ce modelul Pro te îmbie cu opțiuni de gri închis sau negru.

Acum, să vorbim despre specificații. Tabelul de scurgeri sugerează că ambele modele vor veni cu un cip Snapdragon 8 Gen 3 și o placă grafică Qualcomm Adreno 750. Caracteristici comune includ un ecran FHD+ Samsung Flexible AMOLED de 6,78 inch, sticlă Corning Gorilla Glass Victus 2, un sistem de difuzoare cu 5 magneți, suport Wi-Fi 6/6E și o baterie de 5.500mAh. În mod interesant, bateria suferă o scădere față de monstrul de 6.000mAh al lui Phone 7.

Unde cele două modele ar putea să difere este în departamentele de memorie, stocare și cameră. Se zvonește că modelul de bază va avea 12GB de RAM LPDDR5X și 256GB de stocare UFS 4.0. În contrast, modelul Pro ar putea veni în două variante: 16GB sau impresionanții 24GB de RAM LPDDR5X, cuplați cu 512GB sau 1TB de stocare UFS 4.0. Configurația camerei de pe Pro este impresionantă, prezentând un senzor principal Sony IMX890 de 50MP, o lentilă ultra-wide de 13MP, o lentilă de 32MP cu zoom optic de 3X și o cameră frontală de 32MP. În ceea ce privește modelul de bază, detalii despre configurația camerei rămân evazive.

Chiar și cu o aparență mai rafinată, ASUS nu a făcut rabat la accesorii. Două carcase — una transparentă și una complet neagră — sunt în plan, cu carcasea neagră oferind spațiu pentru accesoriul AeroActive Cooler X. Această minune de răcire servește și ca suport, adăugând un element funcțional experienței de gaming.

Țineți strâns controllerele de gaming, deoarece ASUS a anunțat oficial lansarea grandioasă a ROG Phone 8 la CES 2024. Pentru prietenii noștri din China, marcați-vă calendarele pentru 16 ianuarie, deoarece ROG Phone 8 este programat să fie lansat în Regatul Mijlociu. În ceea ce privește întrebarea arzătoare a costului, etichetele de preț pentru ROG Phone 8 și 8 Pro rămân încă învăluite în mister pentru moment. Rămâneți conectați pentru a afla cum se pregătește lumea gaming-ului pentru următorul nivel al inovației ASUS!

Source
androidauthority.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button