Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Technology

Detectarea Căderilor de pe Apple Watch Salvează Excursionistul După O Prăbușire în Pădure

Într-o întorsătură a destinului, Mike Menand s-a găsit într-o situație dificilă în timpul unei plimbări în zona de recreere națională Chattahoochee River. O sperietură bruscă provocată de câinii săi a dus la o cădere care l-a lăsat imobilizat în afara traseului.

Apple Watch
Apple Watch

Menand relatează: „Au fost speriați, m-au doborât și m-au tras în afara traseului.” Într-un noroc chior, Apple Watch-ul său, echipat cu funcția de Detectare a Căderilor, a simțit situația de urgență și a inițiat rapid un apel de asistență.

Neputând să ajungă la iPhone-ul său din buzunar, în timp ce se afla deasupra lui, Menand își atribuie Apple Watch-ului rolul de salvator. „Odată ce apelul a fost făcut la 911, au rămas cu mine până când serviciile de urgență au apărut,” adaugă el.

Opt luni mai târziu, Menand, acum cu o tijă de titan în picior, reflectează asupra incidentului care ar fi putut să se încheie mult mai rău. Un eveniment tragic în aceeași zonă, în care o femeie de 46 de ani nu a supraviețuit unei căderi cu o lună în urmă, aduce în prim-plan gravitatea situației.

Menand recunoaște rolul critic pe care l-a jucat Apple Watch-ul în supraviețuirea sa și își exprimă recunoștința față de EMT-uri, Departamentul de Pompieri din Roswell și chiar față de CEO-ul Apple, Tim Cook, căruia i-a transmis aprecierea sa.

Aceasta nu este prima oară când Apple Watch-ul s-a dovedit a fi un salvator de vieți. De la detectarea glicemiei scăzute până la solicitarea unui ambulanțe după un accident cu scuterul, aceste povești evidențiază impactul semnificativ al tehnologiei în momente critice. Funcția de Detectare a Căderilor de pe Apple Watch continuă să fie un gardian tăcut, gata să intre în acțiune atunci când secundele contează cel mai mult.

Source
appleinsider.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button