Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Technology

Intră în Realitatea Virtuală cu PC-ul Gata pentru VR CLX Set – Acum Redus cu 21% la Adorama

Este timpul să intri în propriul tău metavers, dar nu în acel fel de metavers. Alătură-te aventurilor VR cu PC-ul pre-construit CLX Set VR la Adorama, acum redus cu 21%, la doar 2.530 $ pentru o curiozitate digitală fără sfârșit. Acest monstru de mașină dispune de cel mai recent procesor Core i9-13900KF de generația a 13-a la 3.0GHz și impresionantele 64GB DDR5 RAM. Toate acestea, combinate cu un total de 8TB de stocare și placa grafică NVIDIA RTX 4070 de 12GB, îți permit să te arunci în jocurile VR și să le transmiți live de pe același PC ore în șir.

CLX Set VR-Ready Gaming Desktop
CLX Set VR-Ready Gaming Desktop

Mulți streameri au nevoie de două PC-uri pentru a face toate acestea. Acest dispozitiv face totul singur, fără probleme. Poate nu încap într-o șosetă deasupra șemineului, dar PC-ul Gata pentru VR CLX Set cu siguranță va lumina camera în această perioadă sărbătorească.

 

Source
adorama.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button