Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Technology

iOS 17.2 va permite încărcarea wireless Qi2 de generație următoare pe iPhone 13 și 14

Apple, care de obicei adoptă standardele noi cu precauție, ne-a surprins deja cu compatibilitatea Qi2 pe iPhone 15, dar se pare că Cupertino mai are câteva asuri în mânecă. Așa cum au observat cei de la 9to5Mac și câțiva utilizatori, notele de lansare pentru iOS 17.2 RC (candidate release) menționează că această actualizare adaugă „suport pentru încărcătoare Qi2 pentru toate modelele iPhone 13 și iPhone 14”. Acest lucru înseamnă că aceste modele de iPhone ar trebui să suporte încărcarea wireless de până la 15W cu încărcătoare certificate Qi2, deși notele de lansare nu confirmă specificațiile de putere. Vom afla când iOS 17.2 va fi lansat pentru public – probabil în câteva zile.

Până acum, încărcarea de 15W pe aceste modele de iPhone era posibilă doar prin încărcătoarele certificate MagSafe, în timp ce cele compatibile MagSafe mai ieftine erau limitate la 7,5W. Cu performanțele Qi2, consumatorilor le vor fi oferite opțiuni mai accesibile în ceea ce privește încărcătoarele wireless de 15W, deoarece producătorii nu vor mai trebui să plătească prima Apple pentru certificarea MagSafe.

iOS 17.2
iOS 17.2

Qi2 a fost anunțat prima dată la CES 2023, având ca principală caracteristică standardul său de încărcare rapidă wireless asemănător cu MagSafe – chiar și pentru dispozitivele Android. Acesta folosește „Profilul de Putere Magnetică” pentru a asigura compatibilitatea între telefoane și încărcătoare. În prezent, ieșirea este limitată la 15W, dar viitoarele iterații vor crește semnificativ nivelurile de încărcare dincolo de 15W, conform Consortiumului de Putere Wireless (Wireless Power Consortium). Ne-a fost promisă o serie de accesorii compatibile cu Qi2 – inclusiv unele de la Anker – care vor ajunge în magazine înainte de sărbători, și sunt sigur că va deveni un subiect important la CES 2024 luna viitoare.

 

 

Source
engadget.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button