Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Mobile

Cel Mai Bun Tehnologie de Afișare pe Telefoane? Așteptați o Decadă, Cel Puțin!

Tehnologia MicroLED se pregătește să revoluționeze ecranele noastre, ne uimește deja cu debutul său pe televizoarele high-end (cu un preț de cel puțin 100.000 de dolari). Cu toate acestea, dacă aștepți ca această tehnologie de afișare de ultimă oră să apară pe smartphone-ul tău, ar fi mai bine să tragi adânc aer în piept și să expiri încet.

Asociația de Industrie MicroLED a dezvăluit detalii, conturând așteptările privind integrarea ecranelor MicroLED în smartphone-uri. Așadar, pregătește-te – cercetarea preliminară și producția pilot pentru ecranele MicroLED destinate smartphone-urilor sunt programate între 2030 și 2033, conform documentului oficial al industriei.

Pe înțelesul tuturor, telefoanele comerciale cu ecrane MicroLED ar putea ajunge pe piață abia după 2033. Așa că pregătește-te pentru o așteptare de cel puțin o decada sau chiar mai mult. Perspectiva este mai promițătoare pentru dispozitivele purtabile, deoarece harta sugerează că am putea vedea panouri MicroLED pe dispozitivele purtabile premium între 2026 și 2029, împreună cu o „producție la scară completă” a acestor ecrane. În ceea ce privește tabletele, laptopurile și monitoarele, pare că tehnologia va face doar o intrare grandioasă în produsele premium între 2030 și 2033.

În timp ce știrea că preluarea întârziată a ecranelor MicroLED pe smartphone-uri nu este surprinzătoare, anticiparea este reală. Aceste ecrane promit numeroase avantaje, inclusiv luminozitate superioară și o durată de viață extinsă. Problema? Acestea sunt încă o investiție semnificativă și în prezent nu există companii care să producă panouri MicroLED de dimensiuni potrivite pentru smartphone-urile noastre iubite. Pregătește-te să aștepți puțin mai mult pentru acea modernizare strălucitoare!

Source
androidauthority.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button