Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
MobileTechnology

Dezvăluind Misterul: Cum să Instalați ‘Ascunsul’ Google Weather App pe Telefonul Dvs. Android

Știați că Google are o aplicație ascunsă pentru vreme pe care o puteți folosi pe telefonul dvs. Android? Iată cum o puteți instala.

Utilizatorii Android au o mulțime de opțiuni când vine vorba de aplicații pentru vreme, dar știați că Google are propria sa aplicație ascunsă pentru vreme? Recent actualizată cu un design Material You care o face mai atractivă și ușor de utilizat, această aplicație nu este doar o aplicație obișnuită pentru vreme – este o funcționalitate discretă ascunsă în cadrul aplicației Google.

Înainte de a începe căutarea frenetică în Play Store, stați! Acest comoară ascuns nu este o aplicație independentă; este ingenios ascunsă în cadrul aplicației Google. Nu vă temeți, entuziaștilor de vreme, pentru că există o modalitate simplă de a o instala pe telefon. Iată ghidul dumneavoastră.

Cum să Obțineți Aplicația Google Weather Ascunsă

S-ar putea să fiți familiarizați cu widgetul pentru vreme al Google, dar dacă doriți o configurație mai minimalistă, aplicația Google Weather este alternativa voastră elegantă.

  1. Asigurați-vă că aveți instalată aplicația Google. Este probabil deja pe telefonul dvs. Android, dar în cazul în care nu este, o veți găsi în Google Play Store.
  2. Gata? Hai să invocăm aplicația Google Weather:
    • Deschideți aplicația Google și atingeți bara de căutare.
    • Scrieți „vreme” și apăsați butonul de căutare.
    • Observați iconița cu trei puncte în colțul din dreapta sus al cardului cu vreme – atingeți-o și alegeți „Adăugați la ecranul principal”.
    • Îmbrățișați fereastra pop-up selectând „Adăugați la ecranul principal” pentru a dezvălui aplicația Google Weather pe ecranul principal.

Felicitări! Ați invocat acum aplicația mistică Google Weather. Cu o atingere, puteți afla vremea curentă, prognoza pe ore, prognoza pe 10 zile și multe altele. Alternativ, dacă utilizați deja widget-ul „At a Glace”, puteți accesa și de acolo.

Vă faceți griji că veți rupe farmecul? Eliminarea acestei aplicații fermecătoare este floare la ureche. Deoarece este mai degrabă un scurtătură decât o aplicație tradițională, nu va bântui în lista dvs. de aplicații. Un apăs lung pe iconița aplicației Weather, o tragere către iconița de gunoi și hopa – a dispărut.

Dar țineți-vă bine de pălărie! Se zvonește că Google ar putea pregăti și o aplicație autonomă. Vorbele spun că ar putea adăuga un punct de intrare separat pentru această aplicație de vreme în lansatorul Google Pixel, poate exclusiv pentru utilizatorii Pixel într-o primă etapă. Ar putea aceasta să declanșeze o revoluție a aplicațiilor pentru vreme pentru toate telefoanele Android în viitor? Rămâneți cu ochii pe prognoza meteo și pe următoarea surpriză magică a aplicației Google!

Source
indianexpress.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button