Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Mobile

Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 se alătură Programului de Autoreparare Samsung, Aducând Soluții DIY pentru Telefoanele Pliabile Descriere:

Printr-un gest revoluționar, Samsung a primit Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 în inovatorul său Program de Autoreparare. Marcând prima intrare a telefoanelor pliabile în program, această extindere oferă utilizatorilor din Coreea de Sud și Europa puterea de a-și repara dispozitivele din confortul casei.

Programul de Autoreparare al Samsung, lansat inițial în SUA în 2022, a evoluat constant. Seria Galaxy S22 a condus, urmată de serile Galaxy S20 și Galaxy S21. Acum, programul își extinde sfera de acțiune pentru a include telefoanele pliabile revoluționare, alături de unele laptopuri Galaxy Book.

Împuternicind utilizatorii cu opțiuni și comoditate, programul de Autoreparare oferă componente autentice pentru o gamă de elemente, de la ecrane și porturi de încărcare la baterii și unități de afișare. Utilizatorii își pot extinde cu ușurință viața dispozitivelor, datorită angajamentului Samsung pentru reparații accesibile.

Ca parte a acestei extinderi, Samsung intenționează să introducă mai multe dispozitive în programul de Autoreparare până la sfârșitul lunii. Așteptați includerea seriei Galaxy S23, seria Galaxy Tab S9 și seria Galaxy Book 2 Pro, printre altele.

Disponibilitatea programului crește odată cu adăugarea a încă 30 de țări europene la listă, făcând autorepararea accesibilă utilizatorilor din Danemarca, Grecia, Ungaria, Portugalia și dincolo. Utilizatorii care optează pentru kitul de Autoreparare pot păstra chiar și instrumentele conexe pentru utilizare ulterioară.

Preiați controlul destinului dispozitivului dvs. cu Programul de Autoreparare al Samsung, acolo unde inovația întâlnește comoditatea.

Source
sammobile.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button