Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Mobile

Minunea ‘Tot-Ecran’: Camera Sub-Ecran a iPhone-ului Intră în Centru în Dezvoltare

Trecerea Apple către un iPhone ‘tot-ecran’ devine și mai fascinantă pe măsură ce furnizorii coreeni se implică în dezvoltarea camerelor sub-ecran (UDC). Conform The Elec, LG Innotek este deja în stadiile incipiente ale dezvoltării UDC, poziționând camera sub ecran fără niciun orificiu vizibil când nu este utilizată.

Iphone
Iphone

UDC diferă de modulul tipic al camerei frontale, oferind mai puțină lumină senzorului de imagine datorită pierderii de lumină prin zona de afișaj. Pentru a aborda această problemă, LG Innotek creează un sistem special de lentile multiple „optic freeform”, cu scopul de a reduce aberațiile optice și a crește raportul de intensitate a luminii în jurul modulului optic, îmbunătățind în final calitatea imaginii periferice. Cu brevete publicate încă din decembrie anul trecut, se așteaptă să apară și altele pe măsură ce dezvoltarea progresează.

Nu în ultimul rând, LG Display, afiliată grupului LG Innotek, s-a alăturat și ea dezvoltării UPC. Obiectivul lor? Să crească transmisia de lumină a UPC la 20% până în 2023 și la impresionantul 40% după 2024, aliniindu-se standardelor Apple. Desi Apple a primit, în mod raportat, o mostră de UPC, aceasta a fost considerată nesatisfăcătoare în performanță.

Dar iată twistul poveștii: Înainte de a perfecta tehnologia camerei sub-ecran, se preconizează că Apple va adopta tehnologia Face ID sub-panou în iPhone-ul 17 Pro din 2025. Acesta marchează sfârșitul circular al decupajului pentru camera frontală. Adevărata vedetă a spectacolului, UDC, este așteptată să facă o intrare spectaculoasă în modelele ‘Pro’ iPhone din 2027, conform previziunilor fiabile ale analistului Ross Young de la Display Supply Chain Consultants. Viitorul iPhone-urilor pare a fi tot-ecran și senzațional!

Via
macrumors.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button