Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Gadgets

Actualizare Galaxy Watch 3 dezvăluie fețe elegante de la Wear OS 4

Stai pe jar, iubitorilor de Galaxy Watch 3! Samsung îți împrospătează experiența de la încheietură cu o actualizare ingenioasă. Smartwatch-ul alimentat de Tizen, lansat în 2020, primește acum un farmec nou de la noul skin Wear OS al Samsung, One UI Watch 5. Acest aspect plin de viață a debutat prima oară pe Galaxy Watch 6, creând valuri în lumea tehnologică.

Printr-o mișcare strategică, Samsung a spus adio lui Tizen un an după debutul lui Galaxy Watch 3, optând pentru Wear OS 3 ca bază. Împodobit cu un skin vibrant One UI, smartwatch-ul menținea atmosfera Tizen, oferind în același timp acces la o varietate de aplicații de la Google și dincolo.

Chiar dacă Tizen nu va mai primi actualizări majore, nu vă faceți griji! Samsung rămâne hotărât să ofere suport pentru smartwatch-urile sale timp de cel puțin trei ani, dovedind că inovația nu are limite.

În cea mai recentă actualizare (versiunea de firmware DWK2), privirile atente ale SamMobile nu au observat nicio modificare în versiunea Tizen OS. Cu toate acestea, vedetele spectacolului sunt cele două fețe noi de ceas – „Perpetual” și „Stretched Time”. Debutând pe Galaxy Watch 6, aceste fețe își găsesc acum un nou cămin pe Watch 3, datorită actualizării One UI Watch 5 bazate pe Wear OS 4.

Verifică farmecul identic al acestor fețe în recenzia noastră Galaxy Watch 6 de mai jos. Detaliu amuzant: „Perpetual” a stârnit atenția cu o greșeală de ortografie la „Aprilie”, trăind pe încheieturile utilizatorilor timp de câteva luni înainte de o corectare.

Știri senzaționale pentru posesorii de Galaxy Watch Active 2 din 2019 – aceste fețe elegante se îndreaptă curând către voi! În ceea ce privește pasionații de Watch 3, actualizarea se răspândește în prezent doar în Europa, dar promite să ajungă în curând și în mai multe regiuni.

Fii pregătit să-ți etalezi Galaxy Watch 3 cu o notă de eleganță Wear OS 4!

Source
9to5google.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button