Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Gadgets

Nomad lansează benzi din titan și oțel pentru ceasurile Apple mai mici de 41, 40 și 38 mm

Banda este în sfârșit din nou în stoc după ce a fost în precomandă încă de la lansarea Apple Watch Ultra 2 în luna septembrie.

Nomad a lansat astăzi cele două benzi sale de înaltă calitate, Titanium Band și Steel Band, destinate ceasurilor Apple mai mici. Aceste brățări premium de metal cu legături sunt reglabile și vin cu caracteristici precum un strat rezistent la zgârieturi și un închizător magnetic elegant.

Nomad a adăugat astăzi modelele sale Titanium Band și Steel Band pentru toți posesorii de ceasuri Apple mai mici. În timp ce brățările cu legături erau disponibile anterior pentru ceasurile Apple de 45/44/42 mm, noile versiuni sunt create pentru ceasurile Apple de 41, 40 și 38 mm.

Titanium Band vine în culorile negru sau argintiu și este proiectată să fie cât mai ușoară posibil, având un design metalic premium.

Steel Band este disponibilă în culorile grafic și argintiu și este fabricată din oțel inoxidabil 316L.

Ambele benzi de titan și oțel includ:

  • Strat rezistent la zgârieturi DLC
  • Închizătoare magnetică subțire
  • Instrument inclus pentru îndepărtarea legăturilor pentru o potrivire personalizată

Aceste brățări cu legături nu numai că prezintă un design impresionant și elegant, dar au și un preț cu 100-200 de dolari mai mic decât cel al brățării Link oferite de Apple.

Titanium Band și Steel Band pentru toate dimensiunile ceasurilor Apple sunt disponibile acum direct de la Nomad, la prețul de 249,99 dolari și, respectiv, 149,99 dolari.

Source
9to5mac.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button