Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Gadgets

Ține-ți strâns! Curelele tale de la Apple Watch s-ar putea să nu se potrivească cu următoarea ediție

Zvonurile spun că următorul Apple Watch renunță la vechiul conector de curea pentru un redesign elegant, iar asta ar putea însemna vești proaste pentru colecția ta actuală de accesorii pentru încheietură. „Kosutami,” oracolul Apple pentru scurgeri și prototipuri, dezvăluie detalii despre acest posibil shake-up.

În august, Mark Gurman de la Bloomberg a sugerat că viitorul „Apple Watch X” ar putea avea o modalitate diferită de a atașa curelele dispozitivului. Acum, ultimele informații de la „Kosutami” par să sprijine această posibilitate. Insiders din echipa de dezvoltare a Apple Watch, așa cum au dezvăluit lui Gurman, au dezvăluit că sistemul actual de curele ocupă mult spațiu care ar putea fi mai bine folosit pentru baterii mai mari sau alte componente interne ingenioase. Apare aici sistemul de atașare magnetică a curelei, poate. Dacă această magie magnetică va debuta pe Apple Watch X sau dacă Apple va alege altceva, rămâne un mister.

De la lansarea Apple Watch în 2014, conectarea curelelor a fost aceeași: o fantă de-a lungul marginilor, puțin alunecare și clic, și uite-așa, o curea în loc. Dar așteaptă, există un detaliu! Zvonurile spun că acest sistem ar putea primi un „lifting”. Dacă Apple schimbă regulile jocului, înseamnă că toate curelele actuale vor deveni relicve din trecut – nici o mixare și potrivire între generații.

Acest facelift al conectorului de curea este doar un aperitiv al redesignului masiv planificat pentru Apple Watch anul viitor. Se zvonește că vom avea o siluetă mai elegantă, ecrane mai mari și funcții bonus precum monitorizarea tensiunii arteriale și detectarea apneei de somn. Prindeți-vă bine de curele; va fi o călătorie sălbatică.

Și de ce să acorzi încredere cuvântului lui Kosutami în toată această poveste? Ei bine, acest leaker a fost primul care a dezvăluit că Apple va înlocui curea Modern Buckle din piele cu o versiune FineWoven mai devreme în acest an. De asemenea, au prezentat primele imagini din lumea reală ale curelelor Apple Watch FineWoven înainte de dezvăluirea oficială. Așa că pregătiți-vă, entuziaști Apple, revoluția curelelor ar putea fi chiar la colț!

Source
macrumors.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button