Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
InternetMobile

Microsoft spune adio funcției de ‘realitate mixtă’ pentru Windows

21 decembrie (Reuters) – Pregătiți-vă, entuziaști ai tehnologiei! Microsoft (MSFT.O) a închis oficial robinetul pentru funcția de „realitate mixtă” pentru Windows, poarta prin care diverse dispozitive hardware și software pot explora tărâmurile tehnologiilor augmentate și virtuale.

În 2017, compania a introdus această funcție printr-o actualizare a Windows 10, iar utilizatorii puteau să se avânte în experiența de realitate mixtă prin intermediul aplicației de portal pentru realitate mixtă, împreună cu căștile VR compatibile conectate la computerele personale.

Pentru cei neinițiați, Microsoft folosește termenul ‘realitate mixtă’ pentru a descrie software-ul care combină în mod transparent atât realitatea augmentată, cât și cea virtuală. Realitatea augmentată îmbogățește lumea reală cu suprapuneri de text, sunete, grafică și video, în timp ce realitatea virtuală îi transporte pe utilizatori în experiențe generate de computer într-o lume artificială.

„Realitatea mixtă Windows este depășită și va fi eliminată într-o viitoare versiune a Windows,” a declarat oficial Microsoft.

Anul trecut, Business Insider a dezvăluit că compania a abandonat planurile pentru HoloLens 3, sugerând posibil sfârșitul liniei de căști de realitate augmentată în forma lor actuală.

Pe măsură ce ne luăm adio de realitatea mixtă Windows, ce urmează în peisajul tehnologic al Microsoft? Așteaptă-vă să asistăm la dezvăluirea acestui drama digitală!

Source
reuters.com

Lisovsky Konstantin

Konstantin Lisovsky este un expert în jocuri pe calculator și console. Cu ajutorul cunoștințelor sale, el urmărește cele mai recente tendințe și evoluții ale celor mai importante companii de tehnologie din lume

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button